32 km Motion

Fjallturen-register

Anmäl dig till Sveriges vackraste mtb-lopp – 32 km Motion

  • Lördagen den 14 juli 2018
  • Starttid kl.09.50 på Funäsdalens IP
  • Anmälningsavgift 495 kr
  • Anmälan, tryck på skölden här intill och följ anvisningarna
  • Sista ordinarie anmälningsdag är 8 juli 24.00.
    Därefter höjs avgiften med 200 kr, och du kan göra anmälan via webben till onsdag 11 juli 23.59
    Sedan på plats fram till en timme före start 14 juli

Banbeskrivning:
En lättare distans från Funäsdalen med vacker vy över Funäsfjällen som instiftades 2015. Turen går mestadels på fina grusvägar och asfalt. Denna tur cyklar du med en vanlig MTB, med eller utan fjädring. Motionsloppet 32 km startar på Idrottsplatsen. Starten går genom byn upp efter Vivallsvägen. Njut av den fantastiska utsikten över Funäsdalens underbara omgivningar längs Vivallsvägen och vidare över till Flon efter fin nybruten skogsbilsväg.

Passa på att samla lite kraft under cyklingen längs Ljusnan till Bruksvallarna.När du kommer fram till Bruksvallarna kommer du att vika av upp på rullskidsbanan och du får fin asfaltscykling bitvis efter Ljusnan, efter 9km kommer du till Ramundberget och målet.

Grattis! Du har klarat den femte upplagan av den fantastiska Fjällturen.
Alla som genomför loppet får Fjällturens fina medalj och är med om utlottningspriser.

 

Fjällturens allmänna villkor
• Din anmälan är bindande.
• Det är inte tillåtet att låta någon annan deltaga i våra arrangemang i ditt namn.
• Erlagd avgift återbetalas inte. Vi rekommenderar Startklar försäkring, som ersätter vid skada, och även avbokning tack vare sjukdom eller skada, mot uppvisande till försäkringsbolaget av läkarintyg.

Varje deltagare ställer upp på egen risk. Godkänd cykelhjälm är obligatorisk i Fjällturen. Arrangören rekommenderar mountainbike och grova däck. Med tanke på olycksrisk och säkerhet är det inte tillåtet att cykla med lurar i öronen, exempelvis musik. Det är inte heller tillåtet med barnstol på pakethållaren eller cykelkärra.